Yoga Retraite Chef

Organiseer je binnenkort een retraite of training? Dan zorg ik er als retraite kok graag voor dat de deelnemers culinair op gezonde wijze in de watten worden gelegd. Het liefst kook ik op locatie en ben ik op die manier onderdeel van je team voor de verzorging van heerlijke vegetarische maaltijden en een persoonlijke benadering van je gasten. Ik verzorg ontbijt, lunch en diner. Ook staat er altijd koffie, thee, water en een schaal met fruit voor je gasten klaar.

Het eten dat ik bereid is vegetarisch en in veel gevallen veganistisch. Dat wil zeggen dat ik kook met groenten, fruit, granen, peulvruchten, noten en zaden. De maaltijden zijn kleurrijk, smaakvol en zeer gevarieerd. Het menu stemmen we vooraf samen af; zowel de tijdstippen als de te gebruiken ingrediënten.  Graag werk ik met biologische seizoensproducten, het liefst van lokale producenten en natuurlijk wordt er rekening gehouden met bijzondere diëten of allergieën.

La Mesa Verde werkt onder andere voor yogaretraites, retraites en workshops op het gebied van yoga, massage en muziek. Heb je hulp of tips nodig bij het organiseren van een retraite of training? Ik heb ruime ervaring in het organiseren van evenementen en help je graag.

Bij de foto: Locatie van deze yoga retreat: Yogabee Domburg, Zeeland. De retreat werd georganiseerd door Aletta Helena